Prvoligaš iz RS-a iznenada ostao bez trenera

Mirić digao sidro

Prvoligaš iz RS-a iznenada ostao bez trenera

U Jedinstvu iz Brčkog suočili su se s problemima uoči starta sezone u 1. ligi Republike Srpske.

Ovaj tim danas će u sklopu 1. kola gostovati u Prijedoru kod Rudara, ali s klupe ih neće voditi Ninoslav Mirić pod čijim su vodstvom i izborili plasman u najjači rang pod okriljem FSRS.

Kako se u posljednje vrijeme njegovi stavovi nisu podudarali sa stavovima rukovodstva kluba, odlučio je da 'digne sidro' i napusti klub kojem je na odlasku poželio sreću u novoj sezoni.

Dok se ne imenuje novi trener, Mirića će, privremeno, naslijediti Vidoje Žarić koji je vodio klub i prije nego što je Mirić imenovan u maju prošle godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi