Poraz FK Podrinje u prvom pripremnom meču

Tim iz Janje odmjerio snage s Jedinstvom

Poraz FK Podrinje u prvom pripremnom meču

Prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za drugi dio sezone danas je odigralo i Podrinje.

Podrinje je na terenu sportskog centra Stanišić odmjerilo snage sa Jedinstvom iz Brčkog, trenutno prvoplasiranim timom 2. lige RS (Istok), a u prvoj provjeri na kraju je ubilježen minimalan poraz od 1:0.

Klubu iz Janje je presudio Marko Lukić golom koji je, ispostavit će se, bio ujedno i jedini na utakmici.

Ekipa Podrinja je, kao što je poznato, pretrpjela određene promjene u proteklom periodu. Klub su napustili Zarić, Janjić i Karjasević, od novih imena tu su Mulamustafić, Mandić i Klasanović, a izabran je također i novi šef stručnog štaba. Umjesto Mahalbašića u nastavku sezone klub će voditi Borislav Tonković, kojem je ovo ujedno i povratak na klupu Podrinja.

Podsjećamo, prvi dio sezone u 1. ligi RS Podrinje je okončalo na šestoj poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi