PSG će ponuditi Neymaru novi ugovor

Prenose inostrani mediji

PSG će ponuditi Neymaru novi ugovor

Brazilki reprezentativac Neymar dobit će ponudu da produži ugovor sa PSG-om, prenose inostrani mediji.

Kao što je to dobro poznato, Neymar je ljetos imao veliku želju da napusti klub iz Pariza i vrati se u Barcelonu odakle je i došao na ljeto 2017. godine, ali ipak od toga na kraju nije bilo ništa.

Nedavno je i sam priznao da je to bila njegova želja, ali da je sada sretan u svom klubu.

"Nisam sretan samo u reprezentaciji, sretan sam i u klubu. Svi znate šta je bilo tokom ljetnog prelaznog roka i znate da sam želio da odem iz Pariza. Ali, to je iza mene. Sada sam sretan, opušten i osjećam se prijatno u klubu. Ova sezona je za mene dobro počela, zadovoljan sam svojim igrama", rekao je Neymar prije nekoliko dana i dodao:

"Kao što sam već i rekao, boriću se za svoj klub svom snagom, trudiću se da budem uspješan i da dam maksimum kako bismo ostvarili dobre rezultate. Nadam se da će to što se osjećam dobro u klubu na najbolji način da se odrazi i na igru u reprezentaciji".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG nakon što se situacija s Neymarom smirila ima namjeru da mu ponudi novi ugovor koji bi ga u Parizu trebao zadržati najmanje do 2024. godine. Podsjetimo, aktuelni ugovor mu ističe za tri sezone.

On je inače zadobio novu povredu i to danas nastupajući za reprezentaciju. U pitanju je povreda bedra i za sada nije poznato koliko će odsustvovati. Neymar je tokom čitave godine imao problema sa povredama i sigurno da ne bi bilo dobro po njega da mora na novu pauzu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi