PSG se pojačava iz Chelseaja?

Bakayoko stiže na posudbu?

PSG se pojačava iz Chelseaja?

A. Beganović

Francuski defanzivni vezni fudbaler Chelseaja, Tiemoue Bakayoko, karijeru bi mogao nastaviti u PSG-u.

Prema pisanju francuskih medija čelnici klubova su u pregovorima oko transfera i uskoro bi posao mogao biti završen.

Vjerovatno će Bakayoko stići na posudbu u redove francuskog prvaka koji će imati obavezu da ga na kraju sezone otkupi od Chelseaja.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je u prošloj sezoni nastupao za Monaco kao posuđen igrač. Odigrao je 20 utakmica u dresu Monaca i postigao je jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Seniorsku karijeru je počeo u Rennesu odakle je 2014. preselio u Monaco da bi ga klub iz Kneževine 2017. prodao Chelseaju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi