Novi dres PSG-a 'gori'
Foto - EPA

Za novu sezonu

Novi dres PSG-a 'gori'

Midhat Šljivak
Teme:

Francuski prvak PSG predstavio je danas novi dres kojeg će klub koristiti u sezoni 2022/2023.

Američki proizvođač sportske opreme Nike pobrinuo se da PSG dobije zaista spektakularan dres. Navijači su oduševljeni, a nije ni čudo što je tako.

Dres je bez ikakve dileme jedan od ljepših koje je PSG imao. Naravno, dominira plava boja, a na sredini prednjeg dijela dresa je bijela linija s crvenim rubovima u koju je smješten grb kluba i oznaka proizvođača.

PSG je nove dresove poslao širom svijeta kako bi ih promovicao. Učinili su to fudbaleri dok su na odmorima i to izgleda zaista spektakularno.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižani u novu sezonu ulaze ponovo s velikim ambicijama za osvajanje trofeja, posebno u Ligi prvaka, a vidjet ćemo hoće li u tome konačno i uspjeti.

Top Komentari

denimen9
Sa ovim dresom mogu do četvrtfinala LP-a.
7 1
axel42
Ko kjurac!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi