Ludnica zbog dresa Lionela Messija: Svi su rasprodati u rekordnom roku
Foto - EPA

Navijači PSG-a su zaluđeni Argentincem

Ludnica zbog dresa Lionela Messija: Svi su rasprodati u rekordnom roku

Midhat Šljivak

Dolazak Lionela Messija u PSG izazvao je potpuni haos među navijačima pariškog kluba.

Jedan od najvećih fudbalera svih vremena jučer je potpisao dvogodišnji ugovor sa pariškim klubom, a navijači ovog tima su presretni što će Leo obući njihov dres.

Kakva ludnica vlada zbog dolaska argentinske superzvijezde dovoljno govori i činjenica da su dresovi koji su se pojavili sinoć u online prodaji potpuno razgrabljeni.

Za 30 minuta nestali su svi plavi dresovi sa brojem 30, a u rekordnom roku od 20 minuta nestala je i gostujuća bijela varijanta dresa.

Oglasi

Sigurno je da će PSG dobiti mnogo od prodaje dresova i suvenira sa likom Messija i za njih je dolazak Lea u klub ogroman dobitak na polju marketinga.

Cijena dresa u zvaničnoj PSG-ovoj radnji je 108 eura, a pojedini navijači odlučili su odmah i da zarade. Oni koji su se uspjeli 'dočepati' dresa sada ga prodaju po rekordnim cijenama koje dosežu iznose od nekoliko hiljada eura.

Oni koji nisu uspjeli doći do dresa online jutros od ranih jutarnjih sati čekaju u redu kako bi kupili dres, a scene ispred klupskog shopa su nevjerovatne.

Također, ulaznice za drugi meč sezone protiv Strasbourga su nestale, a na crnom tržištu se mogu kupiti za ogromne iznose koji idu do 1.500 eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Postoji velika vjerovatnoća da će upravo u ovom meču Leo odigrati svoje prve minute u dresu novog kluba, a ono što je sigurno je da neće biti na terenu od samog početka.

Top Komentari

kurjak
Da nije budala ne bi sunce sjalo.
5 1
vence
tobejarabi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi