Novi trener donio odluku: Ko će biti prvi golman PSG-a?

Galtier vjeruje Italijanu

Novi trener donio odluku: Ko će biti prvi golman PSG-a?

E. Škorić

Christophe Galtier će naredne sezone voditi ekipu PSG-a i pred ovim stručnjakom je mnogo posla.

Parižani će ponovo napasti titulu i naravno da su uvjerljivo najveći favoriti kada je domaće prvenstvo u pitanju, ali vlasnike kluba ipak mnogo više zanima Liga prvaka, koju ovaj bogati tim nikako ne uspijeva da osvoji bez obzira na brojne zvijezde koje ima u timu.

Upravo je Galtier danas imao sastanak sa direktorom kluba Luisom Camposom u vezi sa budućim igračkim kadrom. Ono što je skoro pa sigurno je da će starteri i ključni igrači biti Lionel Messi, Kylian Mbappe i Marco Verratti, a prvi golman bit će Gianluigi Donnarumma.

U debitanskoj sezoni Donnarumma se smjenjivao na golu sa Keylorom Navasom, ali sada će Italijan biti prvi golman, dok će Kostarikanac s klupe čekati svoju priliku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prvoj sezoni u Parizu Donnarumma je zabilježio samo 23 nastupa, ali za njega će se stvari u potpunosti promijeniti nakon što je došao Galtier, koji ima dakle četvoricu sigurnih startera, a ostatak tima će sklapati ovisno i o pojačanjima.

Sveti su doveli Vitinhu iz Porta, mladog veznjaka koji vrijedi 40 miliona eura, čeka se i Renato Sanches iz Lillea, a lista pojačanja ne bi trebala stati na tome.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Zasto renato sanches, kako on da pojaca jedan psg?
1 0
Mirsad1705
Samo neka on forsira Donarumu, vratiće mu on to fino, baš kao u meču sa Realom - početničkim greškama. Na kraju sam pao sam se ubio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije