PSG igra večeras, ali ne i Neymar

Brazilac propušta još jedna meč

PSG igra večeras, ali ne i Neymar

E. Škorić

PSG je već doživio poraz u prva dva kola Lige 1, a sada dočekuje Toulouse u 3. kolu.

Susret PSG-a i Toulousea igra se večeras od 21 sat, a trener Parižna Thomas Tuchel izostavio je Neymara.

Naravno, razlog je taj što se Brazilac već odavno povezuje s Barcelonom i što vjerovatno nije mislima skroz fokusiran na trenutne mečeve svog kluba.

Brazilac u novoj sezoni još nijednom nije zaigrao za PSG, pa su samo pojačane glasine da bi mogao da se vrati u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Napreduje svakog dana, u stanju je da radi sa timom i ispunio je sve obaveze na treninzima. Ali situacija sa njim i klubom je nepromijenjena. Stav kluba je jasan", rekao je ranije trener PSG-a.

Top Komentari

franjo25z
Pusi kurac i ti barselona ti znas gdje ce on.....danas jedno sutra drugo jucer trece....parkiraj ga vise....nek ide u picku maternu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije