Zaha napušta Englesku u transferu vrijednom čak 120 miliona eura?

PSG nudi bogatstvo za napadača Crystal Palacea

Zaha napušta Englesku u transferu vrijednom čak 120 miliona eura?

E. Škorić

PSG će gotovo sigurno pustiti Neymara do kraja prelaznog roka, ali morat će pronaći zamjenu.

Do 2. septembra traje prelazni rok i PSG će najvjerovatnije dopustiti Neymaru da se vrati u Barcelonu, a navodno su Parižani već pronašli i zamjenu za Brazilca.

Prema pisanju Daily Mirrora, PSG je odlučio da kupi Wilfrieda Zahu iz Crystal Palacea za 120 miliona eura.

Zaha je bio na meti Arsenala, zatim ga je Everton pokušavao dovesti u završnici prelaznog roka u Engleskoj, ali je igrač odlučan da pronađe klub izvan Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Palace je tražio 120 miliona eura za svog sjajnog krilnog napadača i to engleski klubovi nisu mogli da plate, ali PSG-u to neće biti problem, posebno kada dobije novac od prodaje Neymara.

Osim Zahe, na meti Parižana je i Paulo Dybala, a spominje se da bi Juve i PSG mogli postići dogovor o razmjeni igrača u koji bi bio uključen i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Top Komentari

Keydura69
Panj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi