Sergio Ramos nakon kiksa protiv Valladolida govorio o Neymaru

Šta Španac misli o Neymaru?

Sergio Ramos nakon kiksa protiv Valladolida govorio o Neymaru

E. Škorić

Real Madrid jučer nije uspio da pobijedi Valladolid na svom terenu (1:1), pa se odmah opet aktivirala priča o mogućem dolasku Neymara.

Sergio Ramos je priznao kako je Neymar među tri najbolja igrača na svijetu, a Madriđani su u igri za njegov potpis, mada je i dalje napadač PSG-a najbliže Barceloni.

"Neymar je vrhunski fudbaler, među tri najbolja na planeti", rekao je Ramos nakon utakmice s Valladolidom.

Ipak, teško da će Ramosove riječi nešto dodatno promijeniti, pa i navijači Reala su svjesni da je daleko izvjesniji Neymarov povratak u Kataloniju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, nije isključeno da Real u svakom slučaju dovede još jedno veliko pojačanje do 2. septembra, kada završava ljetni prelazni rok u Evropi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi