PSG iznio nove vijesti o povredama Verrattija i Mbappea, jedna je dobra, druga loša

Trka sa vremenom

PSG iznio nove vijesti o povredama Verrattija i Mbappea, jedna je dobra, druga loša

PSG je danas iznio nove informacije o povredama velikih zvijezda Marca Verrattija i Kyliana Mbappea. 

Podsjetimo, Mbappe se povrijedio prije otprilike dvije sedmice u susretu protiv St. Etienna, dok je Verrattijeva povreda još uvijek friška i malo se o njoj zna.

PSG je večeras navijačima odlučio dati najnovije informacije. Jedna kaže da povreda Verrattija nije bezazlena, a druga da je Mbappe počeo s trčanjem i radom bez lopte što je ohrabrujuće.

"Verratti je juče primio težak udarac tokom treninga i pretrpio značajne modrice desnog bedra što je dovelo do određenih oštećenja mišića koje će klub pratiti u naredna 72 sata".

O Mbappeu:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mbappe nastavlja oporavak prema planu. Vratio se trčanju bez lopte".

Utakmica protiv Atalante u četvrtfinalu Lige prvaka na programu je 12. augusta i još uviejk je vrlo upitno da li će i jedan od njih biti spreman za susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi