PSG je sinoć dobio novog "vlasnika"
Ismijavanje PSG-a na društvenim mrežama od strane navijača Manchester Uniteda (Foto: EPA)

Rashford novi šef

PSG je sinoć dobio novog "vlasnika"

Midhat Šljivak

Navijači Manchester Uniteda do dugo u noć su slavili pobjedu na Parku prinčeva protiv PSG-a.

Crveni đavoli su slavili sa 1:3 i tako su uspjeli nadoknaditi minus od 2:0 iz prve utakmice na Old Traffordu.

Pobjednički gol je postigao Marcus Rashford. Pogodio je iz penala za pobjedu u 94. minuti, a navijači tima sa Old Trafforda su nakon velike pobjede okupirali društvene mreže.

Čak su promijenili i informacije na Wikipediji francuskog prvaka. Umjesto imena vlasnika Nassera Al-Khelaifija, stoji kako je vlasnik kluba Marcus Rashford.

PSG je doživio još jedan veliki udarac. Nikako Sveci ne uspijevaju da dođu do same završnice Lige prvaka, iako su ulaganja ogromna.

Thomas Tuchel: Nisam imao osjećaj da United nije želio pobijediti

Ole Gunnar Solskjaer je sinoć u svim segmentima nadmudrio Thomasa Tuchela.

ako su poraženi nakon prvog meča imali prednost 2:0, u revanšu su se opustili, što je United kaznio i prošao dalje u četvrtfinale Lige prvaka.

Parižani su razočarali svoje navijače, koji za jednog od glavnih krivaca smatraju upravo Tuchela.

"Dva pogotka je United postigao iz naših grešaka, poklonili smo im to. Nakon toga smo odlično reagovali, stvarali prilike, a nisam imao osjećaj da United želi pobijediti i zato mislim da je rezultat na kraju smiješan", kazao je Tuchel.

"Misli da je ovo utakmica u kojoj je nemoguće izgubiti na ovaj način. Ništa nije ukazivalo na njihov treći pogodak. No, uspjeli su i čestitam im na tome. Ne znam da li je sezona za nas propala. Ipak, stajem iza svojih nogometaša", dodao je trener Parižana.

Dotakao se i spornog penala.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ja sam za VAR, ali nisam vidio šta se tačno dogodilo. Smatrali da to pravila oko igranja rukom treba pojasniti. Koliko sam vidio ja, to nije bio penal".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi