11

Komentari (11)

dinass
Samo su Hakimija platili ostalo sve besplatno dobili ali sa velikim platama.
Ante G.
Moj omiljeni klub! Ovako se igra. A ne sirotinja, da po tebi pisa ko stigne. Jos Ronalda izvuci od Juventusa, malo pojacati lijevog beka... Salah bi dosao dobro, ako bude prilike da ga uzmu, cisto da ekipa bude osigurana od mogucih povreda. I napraviti novu dinastiju u Evropi.
user1614276058
Sarkazam, nadam se
Ante G.
Ni u kom slucaju. Za sta da navijam... Za Zelju, za Sarajevo? Krpe dresove od prosle godine, uzimaju clanarine od djece, da bi gorivo nasuli za prvi tim... Prave akcije, marka da se donira, struja da se plati... Sirotinje preko klinca vise! Ovo je fudbal, kupis sve sto zna loptu sutnuti, 7 golmana u ekipi imas.
Koba84
**** te klub. De.mi nabroj 11 igraca prije 10 godina seronja.
King_Kenny
...kako je moguce da oni sa ovoliko preplacenih zvijezda ne krse nikakav finansijski fair play i salary cap???
celikze
zato sto klub ima ogromnu zaradu…ti mozes 5milijardi dati za igrace ali 4,5milijarde mora biti zarada…Mesi Ramos svi dosli djaba…nisu nista platili…
emial766
Zaradu??? Kakvu zaradu imaju osim kroz sumljive ugovore da arapcici pumpaju lovu. Isto ko City. Ne provaljuj se. Oni su upropastili fudbal. Real i jos neki timovi su bacali velike cifre za igrace ali. Ovi odu i kupe jednog za 220 i poslje tog svaki levat je kosto 150miljona. Prije tog se mogo jedan Ronaldo dovest za 100.
Śmeker007
Koga je to PSG platio toliko pa da ne vrijedi? Pa nisu oni Man****ty ili Barca, Grealish recimo vrijedi preko 100ke?? Dembele-Courtinho-Griezmann, vrijede preko 300? Ne provaljuj se molim te...
realno_govoreci
Dosli dzabe,ne kupili,malo se informisi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti