PSG krade veliko pojačanje Tottenhamu

Ponudili mu ugovor

PSG krade veliko pojačanje Tottenhamu

E. Oštraković

Iako je Willian istakao kako se nada da će karijeru nakon isteka ugovora sa Chelseajem nastaviti u Engleskoj, dobio je još jednu dobru ponudu.

Ona nije iz Premiershipa, ali vrlo lako bi mogla natjerati ovog Brazilca da promijeni svoje mišljenje i ode u Francusku.

Naime, riječ je o ekipi PSG-a, koja će u slučaju odlaska Neymara na kraju sezone krenuti po novog Brazilca kao zamjenu za njega.

Razlog više je taj što bi Willian mogao doći kao slobodan igrač, a navodno su mu iz PSG-a već ponudili ugovor.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Taj ugovor je bolji od onoga što nudi Tottenham, barem tako pišu inostrani mediji, a Pijetlovi su bili najviše zainteresovani za ovog nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi