Kurzawa bira između četiri evropska velikana

Odbio je produžiti ugovor s PSG-om

Kurzawa bira između četiri evropska velikana

Defanzivac Layvin Kurzawa na kraju sezone će napustiti Paris Saint-Germain.

Ovom 27-godišnjem fudbaleru na kraju sezone ističe ugovor sa francuskim prvakom, a kako je odbio sve ponude o produženju, već sada vlada 'pomama' za njegovim uslugama.

Kurzawa će moći naljeto da kao slobodan igrač pređe u klub koji god želi, a kako prenose mediji u Španiji, u svom timu naročito ga želi Barcelona s kojom se u vezu dovodio i prošlog ljeta, prije nego što su Sveci odbili mogućnost da napusti Park prinčeva.

Navodno bi sada Katalonci željeli da obnove lijevu stranu i kao jedan od prioriteta je označen upravo Kurzawa, a na radaru ga još imaju Liverpool, Arsenal i Inter.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Kurzawa za Paris Saint-Germain nastupa još od 2015. godine kada je stigao iz Monaca. Dosad je osvojio mnoštvo trofeja s Parižanima, a uspio je i da ubilježi 13 nastupa za reprezentaciju Francuske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi