Ludnica za pamćenje: Niželigaš saznao da mu dolazi bogati PSG, mnogi su bili u šoku...

Biće to poseban trenutak za njih

Ludnica za pamćenje: Niželigaš saznao da mu dolazi bogati PSG, mnogi su bili u šoku...

Samir Mlaćo
Teme:

Kup utakmice gotovo uvijek su šanse manjim klubovima da se pokušavaju suprostaviti mnogo većim klubovima i dožive velike stvari.

Tako je i u Francuskoj gdje će PSG za rivala imati US Revel, klub koji se takmiči tek u šestom rangu takmičenja te zemlje.

Prateći izvlačenje u ovom klubu su sigurno imali želji da rival bude neki klub iz vrh tabele, a to im se i ostvarilo. Kuglice su ih spojile sa PSG-om i biće to za njih pravi spektakl.

Na društvenim mrežama objavljen je i video kako igrači i treneri ovog kluba prate žrijeb, a kada su saznali da im dolazi PSG, nisu mogli da prestanu skakati od sreće.

Nastala je prava ludnica i sada će sa nestrpljenjem čekati ovaj posebni trenutak. Većina će sa posla doći, a sa druge strane će biti Mbappe, Dembbele, Asensio, Donnarumma i brojne druge zvijezde francuskog velikana.

Rezultat i nije bitan, PSG je veliki favorit i gotovo sigurno će proći dalje, a meč se igra početkom 2024. godine. Sigurno je ovo najbolji novogodišnji poklon za ovaj mali klub.

Oglasi

Ovako je to izgledalo kada su saznali da im sitžu bogati Partižani.


Revel je prošao dalje u Kupu pobjedama nad Blagnacom i Guereandeom.

PSG je trenutno lider u Ligi 1 i nada se novoj tituli prvaka. Prvi rival mu je Nice koji ima 32 boda, a zatim Monaco sa 30, te Lille sa 27.

Parižani žele osvojiti i Kup ove sezone s obzirom da su prošle sezone ispali u osmini finala od Marseillea, dok je osvajač bio Toulouse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi