Servirana je bomba - Glavna uloga je Kylian Mbappe, a na stolu ponuda sad ili nikad!
Foto - EPA

Real kreće po Francuza

Servirana je bomba - Glavna uloga je Kylian Mbappe, a na stolu ponuda sad ili nikad!

M. Šljivak

Madridski Real će u januaru po posljednji put krenuti po Kyliana Mbappea. Kraljevi žele na početku godine žele završiti potpis i pred Francuza će postaviti ponudu uzmi ili ostavi.

Real Madrid će u januaru krenuti po Kyliana Mbappea. Kraljevski klub će, tvrdi Relevo, pokušati početkom godine osigurati potpis francuskog napadača ili će zauvijek odustati od njega.

Relevo navodi da će ovo biti posljednji pokušaj Reala da dovede Mbappea. Ili će potpisati predugovor ili će zauvijek saga o njegovom dolasku biti završena.

"Real Madrid sprema ponudu za Mbappea. To će biti zadnji pokušaj i posljednje poglavlje sage zvane Mbappe", navodi Relevo i dodaje:

"Real kreće po njega i želi osigurati njegov potpis na kraju sezone. Klub čeka januar da započne pregovore. Naučili su lekciju, neće čekati posljednji minut i ako zaista želi doći, morat će odmah potpisati papir. Ako ne dođe u Real narednog ljeta, klub će mu zauvijek zatvoriti vrata", navodi se.

Oglasi

Mbappe se prethodna dva ljeta povezivao s dolaskom u Madrid. Međutim, nikada nije došlo do realizacije posla, a Francuz je potpisivao nove ugovore s PSG-om.

Navodno je i PSG spreman da ga pusti narednog ljeta. Naravno, moći će otići za pravu cijenu jer ne žele ga pustiti da ode kao slobodan igrač.

Relevo: Real Madrid razmatra i druge opcije

Operacija dovođenja Kyliana Mbappea krenut će u januaru, a ako bude neuspješna Florentino Perez će se okrenuti drugim opcijama.

Relevo navodi kako madridski tim ima jasan plan kada su u pitanju transferi i da Perez sve vodi veoma pažljivo.

"Pored Kyliana Mbappea postoje i druge opcije na tržištu za Real Madrid. Endrick je već dogovoren, ali nije jedini koji će doći. Ti potpisi će zavisiti od toga hoće li doći Mbapppe doći u klub", navodi ovaj list.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, otkriveno je i kako Real Madrid prošlog ljeta nije imao finansijsku moć da dovede francuskog fudbalera, ali sada su stvari drugačije i Real kreće svim silama po 25-godišnjeg napadača.

Saga će se uglavnom konačno završiti, a vidjet ćemo hoće li biti pozitivan ili negativan ishod po Kraljeve.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi