PSG kvari posao Barceloni

I Parižani žele Lautara Martineza

PSG kvari posao Barceloni

A. Čaušević

Inter će se tokom narednog prijelaznog roka naći pod velikim pritiskom od Barcelone i PSG-a. Ova kluba žele Lautara Martineza. 

Argentinac je ove sezone eksplodirao u Interu. Do sada je zabio 16 golova od kojih su neki bili fenomenalni zato ne čudi zašto je privukao interes Barcelone.

Katalonci Martineza vide kao dugogodišnje rješenje za sami vrh napada. Međutim, Giuseppe Marotta je tvrd orah i odličnog napadača neće tek tako lako dovesti na Nou Camp.

Zahtjevi Nerazzurra su sasvim jasni - 70 ili 80 miliona eura te igrački karton Arthura ili Semeda. Ponuda na koju Barcelona ne želi pristati.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Posao katalonskom divu bi mogao pokvariti i PSG koji se prema tvrdnjama ESPN-a uključio u angažovanje 22-godišnjeg reprezentativca Gaučosa.

Sportski direktor Parižana, Leonardo na Park Prinčeva želi dovesti Martineza kako bi nadomjestio eventualni odlazak Edinsona Cavanija kojem ističe ugovor ili Maura Icardija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi