Navijači PSG-a još jednom pokazali šta misle o Lionelu Messiju
FOTO: EPA

Argentinac ima ugovor do 2023. godine

Navijači PSG-a još jednom pokazali šta misle o Lionelu Messiju

H. Zilić

Lionelu Messiju ne ide baš najbolje u PSG-u.

Argentinac je daleko do prepoznatljive forme, a pored toga PSG je i ove sezone ostao bez finalne borbe za trofej u Ligi prvaka.

Ipak, Messi je pokupio simpatije navijača kluba iz Pariza čemu svjedoči i fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama.

Messi je dobio veliki mural na zidu u jednoj od pariških ulica.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovim potezom navijači PSG-a htjeli su Messiju poželjeti još jednom dobordošlicu, ali iskazati i zahvalu što jedan od najboljih fudbalera svih vremena odlučio da dio karijere provede u njihovom klubu.

Messi sa PSG-om ima ugovor do 2023. godine, a u tekućoj sezoni odigrao je 29 utakmica u svim takmičenjima postigao osam golova i upisao 13 asistencija.

Top Komentari

Arnel21
Veliki fudbaler kojem srce kuca za jedan klub, veliki si Leo?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi