Guardiola tražio od sudije da pokaže Verrattiju žuti karton, a on mu na španskom poručio: "Začepi!"

Zanimljiva scena na Parku prinčeva

Guardiola tražio od sudije da pokaže Verrattiju žuti karton, a on mu na španskom poručio: "Začepi!"

E. Čaušević

Manchester City večeras je u gostima pobijedio PSG sa 2:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

PSG je prema mišljenju mnogi večeras bio favorit na Parku prinčeva što su pokazali u prvom poluvremenu.

Parižani su odlično igrali u prvom dijelu, te su već u 15. minuti poveli sa 1:0 kada je Marquinhos pogodio glavom nakon što je Di Maria izveo korner.

Međutim, City je u drugom poluvremenu uspio da dođe do preokrata. Prvo je u 64. minuti na 1:1 poravnao De Bruyne, a nekoliko minuta kasnije Mahrez postiže sjajan pogodak iz slobodnjaka za 2:1.

Domaći su u finišu utakmice igrali i si igračem manje jer je direktan crveni karton dobio Guaye nakon pogibeljnog starta nad Gundoganom.

Na terenu je bilo varnica u nekoliko navrata, a mikrofon koji je bio pored klupe Manchester Cityja snimio je čak kako su pojedini igrači PSG-a dobacivali Pepu Guardioli.

Oglasi

U jednoj situaciji Verratti je faulirao jednog od igrača Manchester Cityja, a Guardiola je potom govorio sudiji da mu treba dati žuti karton.

Veznjaku PSG-a se nije svidjelo to što Guardiola govori, te mu je odlučio poručiti nešto na španskom jeziku.

Mikrofon koji je bio blizu Guardiole snimio je kako Verratti govori treneru engleskog kluba: "Šta ti želiš? Začepi".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako ga je Guardiola jasno mogao čuti šta govori jer je pričao na španskom jeziku odlučio je da ignoriše Verrattija, te se samo nasmijao na ono što mu je italijanski veznjak poručio.

Iako je City pobijedio večeras sa 2:1 sigurno je da u ovom dvomeču još ništa nije gotovo. Revanš utakmica igra se već narednog utorka na Etihadu kada ćemo saznati ime prvog finaliste Lige prvaka za ovu sezonu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dinass
Zar nije dovoljno sto ih je poguro da ne igraju u revansu bez najboljeg igraca?
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi