Navas protiv Barcelone i Bayerna branio nemoguće, ali je večeras napravio veliki kiks

De Bruyne izjednačio na 1:1

Navas protiv Barcelone i Bayerna branio nemoguće, ali je večeras napravio veliki kiks

E. Čaušević

PSG i Manchester City igraju trenutno prvi meč polufinala Lige prvaka.

Parižani su odlično otvorili utakmicu i poveli su već u 15. minuti. Di Maria je centrirao iz kornera, a sjajan gol glavom postigao je Marquinhos.

PSG je u prvom poluvremenu bio dosta bolja ekipa. Domaći su stvorili još nekoliko dobrih šansi, ali gola nije bilo.

Domaći su na samom startu mogli do 2:0. Mbappe je ubacio loptu u petarac, ali Verratti nije uspio da je pošalje u gol jer je zakasnio za djelić sekunde.

I onda je City kaznio Parižane za promašaje. De Bruyne je htio da centrira iskosa s desne strane, ali je lopta nekako uspjela da prevari Navasa i završi u mreži za 1:1 iako je niko od igrača Cityja ili PSG-a nije zakačio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navas je u mečevima protiv Bayerna i Barcelone sve oduševio svojim fantastičnim odbranama, ali je večeras napravio veliki kiks koji je vratio Građane u meč.

Za De Bruynea je ovo treći gol ove sezone u Ligi prvaka na šestoj utakmici u dresu Manchester Cityja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
@Malmi_Suomi @Babuka1 hvala vam na iznimnoj podrsci.Nazalost zbog nekih zaostalih debila od kojih mi je prijava doslo 4,kanal mi je pred gasenjem i ne mogu live streamati mjesec dana.Ako hocete dajte mi gmail ili da na yt izbacim kako da namjestite da na pc imate i moju tv i sve arene i ex yu kanale besplatno u HD.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi