Mbappe može da ide: PSG nije mogao naći bolju zamjenu

Žele Ronalda

Mbappe može da ide: PSG nije mogao naći bolju zamjenu

E. Čaušević

Prethodnih dana se uveliko piše o tome da će Kylian Mbappe ovog ljeta napustiti PSG i potpisati za Real Madrid.

Mbappe ima ugovor do ljeta 2022. godine i odbio je mogućnost da produži saradnju s francuskim klubom zbog čega će ga PSG najvjerovatnije prodati na kraju ove sezone.

Očekuje se da će PSG zaraditi oko 150 miliona eura ukoliko proda Mbappea i imat će dovoljno novca da dovedu zamjenu za njega.

No, danas je Tuttosport sve iznenadio informacijom da u PSG-u ozbiljno razmišljaju o tome da dovedu Cristiana Ronalda ukoliko Mbappe napusti klub.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldo također ima ugovor na još godinu dana, ali se očekuje da bi ga Juventus prodao za 30 miliona eura. Parižani vjeruju da bi CR bio najbolja zamjena za Mbappea, a šta će biti od svega toga vidjet ćemo na ljeto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Strašna zamjena, kao da mijenjaš Mercedesa 2021 god za Mercedesa 1999 god i sam sebe tješio da si dobro prošo
5 1
ubnt
Izmišljanje članaka nije novinarstvo već bezobrazluk . Čaušević je dotakao dno i predstavlja sve ono sto novinar ne treba da bude . Otvoreno navijanje za Barcelonu kroz njegove članke je samo dno pisanja .
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti