PSG na Atalantu bez četvorice

Parižani oslabljeni

PSG na Atalantu bez četvorice

E. Škorić
Teme:

Trenera PSG-a Thomasa Tuchela počinje oblijevati hladan znoj i za sada je poznato da četvorica igrača neće biti spremna za duel četvrtfinala Lige prvaka protiv Atalante.

Kylian Mbappe se još ranije povrijedio u meču protiv St. Etiennea, Mauro Icardi zbog bolova u koljenu je morao rano da napusti teren protiv Lyoan, a ubzro i Levin Kurzawa zbog povrede mišića.

Da stvar bude još gora po Parižane, na kraju je i kapiten Thiago Silvca obnovio povredu i on bi također mogao da propusti duel sa Atalantom.

Utakmica između Atalante i PSG-a igra se 12. avgusta i do tada će Tuchel morati da smisli novih 11 u starnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Jučer, u spomenutom finalu Liga kupa, PSG je tek nakon penala savladao Lyon, ali ostaje gorak ukus zbog brojnih povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi