PSG najavio jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta

Leonardo se vratio u klub

PSG najavio jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta

E. Škorić
Teme:

Iako smo navikli isključivo na dolaske velikih igrača, PSG je ovaj put doveo pojačanje u vidu novog sportskog direktora.

Francuski klub danas je najavio povratak bivšeg Milanovog direktora Leonarda i Brazilac će na Parku Prinčeva ponovo da obavlja posao sportskog direktora.

Antero Henrique je u petak napustio tu poziciju, a klub je odmah objavio da će njegov mjesto popuniti Leonardo, koji slovi za jako uspješnog sportskog direktora i čovjeka koji zna da prepozna pravog igrača, posebno na tlu Južne Amerike, odnosno Brazila.

U PSG je dovodio Verattija, Ibrahimovića, Thiaga Silvu, Salvatorea Sirigua... dok je radio u Parizu od 2011. do 2013. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi