Jeziva ispovijest s tribine: "Zavukao je ruku u moj grudnjak, šokirane smo i osjećamo se silovanim"
Foto - Pexells

Navijačice PSG-a o tretmanu u Lisabonu

Jeziva ispovijest s tribine: "Zavukao je ruku u moj grudnjak, šokirane smo i osjećamo se silovanim"

Midhat Šljivak
Teme:

Utakmica Lige prvaka između Benfice i PSG-a neće ostati u dobrom sjećanju navijačicama francuskog prvaka koje su boravile u Lisabonu.

Neimenovana navijačica tvrdi da je na ulasku na stadion napastovana od strane osiguranja te da su i njene prijateljice prošle nezapamćen tretman.

Predstavnici osiguranja iskoristili su svoje ovlasti o pregledu navijača i otišli su predaleko zbog čega se ova navijačica odlučila oglasiti.

"U prvom trenutku nisam reagovala. Mislila sam da je to normalno i da će napraviti nešto detaljniji pregled", priča neimenovana navijačica PSG-a i nastavlja:

"Zatim sam se počela osjećati neprijatno. Zavukao je ruku u moj grudnjak. Pogledala sam prijateljice i one su prolazile kroz isti tretman".

Tvrdi da se nije opirala jer je policija bila spremna da ih ubije.

"Da smo iskazale bilo kakav protest, policija bi nas ubila. Ne možeš biti dobro kad prođeš kroz tako nešto. To je ponižavanje, kao da nas je banda silovala. Šokirane smo", istakla je ova navijačica.

Još je nekoliko navijačica potvrdilo isti tretman od strane pripadnika osiguranja i pokušavaju podići glas putem društvenih mreža.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, za sada njihov apel nema neku ogromnu podršku. Svi šute osim njih kao da se ništa nije dogodilo.

Dosta je optužbi u kojima se kaže da izmišljaju situaciju u kojoj su se našle i da su kao i svi navijači prošli proceduru koja je uobičajena.

Top Komentari

SarajFK
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA
2 4
SA1921BA
Sta ce žena sama u kafani pitaju se svi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi