PSG ne odustaje od dovođenja De Sciglija

Da li će uspjeti?

PSG ne odustaje od dovođenja De Sciglija

E. Oštraković

Čini se kako bi u ekipi PSG-a naredne sezone moglo igrati dosta novih igrača, a jedan od njih je i Mattija De Sciglio.

Naime, PSG još uvijek nije odustao od dovođenja ovog nogometaša, te će u ljetnjem prijelaznom roku dati sve od sebe da ga dovedu.

Novac naravno imaju, a obzirom da Kurzawa skoro skigurno napušta PSG i odlazi u Englesku, to je razlog više da PSG dovede novog igrača na poziciju beka.

Ove sezone je De Sciglio odigrao samo 12 utakmica u svim takmičenjima što pokazuje da nije u planovima Maurizija Sarrija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ugovor mu traje do juna 2022. godine, te bi Juventus mogao uzeti nešto više novca za njega, ali ako neko mže platiti to je naravno PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi