Rivaldo o prelasku Messija u PSG: Neymar zna više...

Čini se da bi se mogao desiti veliki transfer

Rivaldo o prelasku Messija u PSG: Neymar zna više...

S. Mlaćo

Sve glasnije se špekuliše da će Lionel Messi napustitti Barcelonu i skrasiti se u redovima PSG-a.

Potvrdio je to i jedan francuski novinar koji je kazao da ima provjerene informacije i da ja Argentinac stiže u Pariz.

Rasplamsalo je to maštu navijača francuskog kluba, a sada se oglasio i legendarni Brazilac Rivaldo.

"Iskreno, volio bih vidjeti ponovo skupa Neymara i Messija, pa makar i u PSG-u. Neymar ističe da će udružiti snage, sigurno zna nešto", priča Rivaldo.

"Sigurno su mu nešto iz vrha kluba rekli oko pregovora ili razgovora as Messijem. Njih dvojica su prijatelji, razgovaraju.... Neymar zna da Messiju ističe ugovor i mislim da on radi pritisak da dođe u PSG", dodao je Brazilac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mediji u Španiji ističu da bi dolaskom Messija, Kylian Mbappe krenuo put Real Madrida.

"Tko zna, možda mogu igrati skupa svi. Ako se to desi, PSG bi bio favorit u svim takmičenjima, pogotovo u Ligi prvaka", smatra Rivaldo.

Top Komentari

Skopidoo
Djaba njima i messi kad nista nece osvojit.I sad imaju skoro najbolje igrace svijeta koji ne igraju za tim nego samo za sebe,zato je i pitanje hoce li proci u nokaut fazu LP
1 3
Sport123
Zamisli samo napad Neymar Messi Mbappe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi