Najveća razlika između njih: Kako reaguju Messi i Ronaldo kada gubi njihov tim?

Zanimljiv video na Twitteru

Najveća razlika između njih: Kako reaguju Messi i Ronaldo kada gubi njihov tim?

Endin Čaušević

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo već duže od deset godina dominiraju na fudbalskoj sceni i uvijek će biti debate oko toga ko je bolji od njih dvojice.

Messi i Ronaldo su u svojom karijerama osvojili skoro sve što su mogli, a on individualnim postignućima ne treba trošiti riječi. Sigurno je da će još dugo trajati rasprava oko toga ko je bolji, ali trebamo biti sretni što imamo priliku gledati na sceni takve majstore.

Međutim, na društvrenim mrežama pojavio se zanimljiv video koji pokazuje jednu veliku razliku između Messija i Ronalda.

Naime, video pokazuje kako oni reaguju kada njihovi timovi imaju veliki zaostatak na meču. S jedne strane Messi kao da ne postoji na terenu i samo nijemo gleda u saigrače, dok Ronaldo pokušava da ih motiviše jer je uvijek gladan pobjeda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pama
Sto niste objavili kad se ovaj pozer ljuti sto neko drugi da gol ili mozda kad ukrade gol ili kad svi slave a on ne ili koliko vremena u utakmici provede gledajuci monitor?
2 8
sipopugaloma
Ovo apsolutno nije tacno, Causevicu ubleho novinarska neprofesionalna. Imas problem s Messijem i to ti se ogleda u svakom clanku koji naskrabas
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti