PSG niko ne može zaustaviti u trošenju novca: Ponuda je 140 miliona eura
Foto - EPA

Duo iz Napolija želja Tuchela

PSG niko ne može zaustaviti u trošenju novca: Ponuda je 140 miliona eura

M. Šljivak

Francuski prvak PSG krenuo je po dvojicu fudbalera koji će ih koštati čak 140 miliona eura.

Kako tvrdi Corriere dello Sport, Parižani su krenulo po dvojac Napolija. Želja su im Kalidou Koulibaly i Fabian Ruiz i PSG je spreman za ovaj duo platiti čak 140 miliona eura.

PSG ne odustaje od sna zvani Liga prvaka. Prošle sezone su bili veoma blizu, došli su do finala, ali protiv Bayerna nisu mogli.

Bogati vlasnici ne pitaju koliko ko košta. Ispunjavaju sve želje svim trenerima koji su bili na klupi, a sada i Thomasu Tuchelu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zatražio je trener Parižana Koulibalyja i Ruiza. Odlučno je rukovodstvo kluba da mu želju ispuni i neće biti nikakvo čudo ako duo iz Napolija pojača PSG.

Koulibaly se u posljednje vrijeme povezivao i sa Manchester Cityjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi