PSG se već okreće narednom ljetu, spreman je pakleni plan!

Nova pojačanja na vidiku

PSG se već okreće narednom ljetu, spreman je pakleni plan!

S. Grebović

Vlasnici PSG-a su, blago rečeno, izdominirali ovog ljeta sa pojačanjima koje su doveli u svoje redove.

Kompletan fudbalski svijet i dalje je uzdrman Messijevim prelaskom iz Barcelone u PSG, a Argentinac nije jedini superstar koji je pojačao redove Parižana u ovom prelaznom roku.

Neposredno prije njega na Park Prinčeva stigli su Segio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum i Achraf Hakimi. 

Sva ova spektakularna pojačanja nisu impresionirala bogatog šeifa Nassera Al Khelaifija koji je spreman i narednog ljeta da odriješi kesu.

Prema nekim informacijama šeik je opasno zagrizao za Paula Pogbu kojem ugovor sa Manchester Unitedom ističe na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Parižani već neko vrijeme motre situaciju oko francuskog reprezentativca, a spremni su da ga privole sa platom od  510.000 funti na sedmičnom nivou!

Pogba je rođen u okolini Pariza, a prije Crvenih đavola nastupao je za Juventus, Le Havre, US Torcy i Roissy-en-Brie u kojem je napravio prve fudbalske korake.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi