3

Komentari (3)

kurjak
Ja se ne bi razmišljao ni sekunde.Imaš dragulja Mbapea imaš kepeca Messija kojem je vrijeme prošlo i imaš Neymara kojem je sve bitnije osim kluba u kojem igra.Zar treba još nešto.
NoSikiriky
Hej moj pametnjakoviću, koje si ti studije završrio? Messi je nizak, ok, nižeg rasta, 170 cm,nije kepec od 70 centimetara a sve i da jeste, kako je baš moguće da taj kepec po imenu LEO MESSI karao tvoj usrani Madrid godinama unazad, je li to moguće? Najbolji strijelac u svim utakmicama El Clasica, malo krene od centra pa izvoza čitava ekipa i da gol, sjećaš li se možda 2011 godine? Ja nisam navijač Barselone vjeruj, ali su mi draži samo radi nadutni navijača Reala gdje se mogu hvalit a ne mare šta im je samo jedan čovjek radio ....Barselona vam nije mali tim, kako vi kažete, jer mali timovi ne pobjeđuju Real 6-2 (5-1) (5-0) itd itd. mali timovi protiv Reala izgube ko što i sam znaš ili eventualno pobjede Real 1-0...Barselona je po tom pitanju nešto DRUGO....
kurjak
@No Sikiriky Prvo si slagao za centimetar,kepec je jedva dokučio 169 cm, to i nije muško ali eto neka ga nek bude uzor vama koji ste isti.Treba da znaš da se fudbal ili nogomet u Španiji ne računa kad je Messi došao u Barcelonu.Kad spominješ rezultate, a vidim da ne znaš da je najveći rezultat u jednoj od utakmica bio 11:1 za Real,provjeri sine.I zapamti Real Madrid je kraljevski klub i znaš li zašto igraju u bijelim dresovima,zato što tu igraju doktori.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.