7

Komentari (7)

Edin Merlin
Futavi Looserpool !
Allen ali nije Iverson
Liverpool u krizi definitivno, kljucni dio sezone. Ako sad prebrode, mogu svasta..Ako ne, proci ce jos 10 god da se bore za premiership i lp..
mer12
Losi su, nikakva kriza ovo je sreco LS a ne PL...trebaju ispasti nista zasluzili nisu
Allen ali nije Iverson
Sta ima sreco?? Hihihi dobar, dobar. Kriza kao i svaka druga, realno govoreci da su igrali prvo poluvrijeme kao drugo PSG vjerovatno nebi ni pobjedio. Ovo nije nista novo za Liverpool, ovo stanje u kojem konstantno gube poene od slabijih protivnika. Bojim se samo da ne nastavi silaznom putanjom i u PL. A o tome sta su igrom zasluzili a sta ne dalo bi se diskutovati. Visoki pritisak, konstantni presing protivnicke odbrane, veliki broj golova na njihovim utakmicama te jednostavno mora "kupiti" da ih bar postujes. U zadbje vrijeme ocigledno nesto ne stima. Ipak kvaliteta njihove igre je bila vidljiva u drugom poluvremenu iako nisu stvorili neke izglednije sanse. A za sve ostalo postoje divne ekipe poput Man Utd, Bayern(ova sezona) Arsenal(svaka sezona) itd..itd..
mer12
PSG slabiji protivnik Liverpoolu ti nisi ok , Boga mi ....U PSG u svaki igrac je klasa a u Liverpolu je klasa samo Alison kao sto se vidjelo protiv Napolija i PSG-a,,,koij slabiji protivnici oni vama imali jedan sut na gol koji je bio penal koji nije postajao a u Napulju 0...niste dobili niti jedne utakmice na strani od Rome pa nadalje cak ni CZ a finale ste igrali uz pomoc sudje
Bulle
Sto bi rekao Baho Anfild ce goriti a u Napulju MArtens strijelac :)
mer12
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.