PSG pokušao dovesti Belottija, ali je odbijen

Odbijena ponuda

PSG pokušao dovesti Belottija, ali je odbijen

Edmir Škorić

Italijanski napadač Andea Belotti neće tek tako lako napustiti reoove torinskog kluba.

U Belottijevom ugovoru postavljena je odštetna klauzula prema kojoj ovaj igrač može da ode ukoliko neko za njega plati 100 miliona eura.

Prema La Stampi, francuski PSG je ponudio 60 milona eura za Italijana, ali Torino je odbio ponudu i poručio da je 100 miliona iznos koji klub mora da plati da dovede njihovog prvog strijelca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belotti je briljirao prošle sezone u italijanskoj Seriji A, privukao je pozornost mnogih klubova, ali Bikovi nipošto ne žele da ga izgube za manje od 100 miliona eura, a pitanje je je li iko spreman to da plati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti