PSG ponudio 20 miliona eura za Ramseyja

Velšanin napušta Emirates

PSG ponudio 20 miliona eura za Ramseyja

Ugledni L'Equipe tvrdi kako se u Paris Saint-Germain uključio u borbu za velškog nogometaša Aarona Ramseyja.

Ramseyju (28) ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, a kako je dogovor o produženju izostao, sljedećeg ljeta će napustiti Emirates bez obeštećenja. Nije isključeno ni da Ramsey već ove zime ode iz Arsenala, jer su navodno čelnici Paris Saint-Germaina spremni poslati ponudu tešku 20 miliona eura.

Kako prenose dobro upućeni izvori, Paris Saint-Germain uz 20 miliona eura na ime obeštećenja, nudi Velšaninu i ugovor na godinu i pol, a i u Arsenalu su navodno spremni da prihvate ponudu Svetaca. 

Ramsey je ove sezone za Arsenal odigrao 16 utakmica u Premier ligi, a pritom je postigao jedan gol i upisao šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kroz karijeru je ranije još igrao za Cardiff i Nottingham Forest.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
emery, glupane!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi