Sead Kolašinac usred zbrke oko žutog kartona

Torreire ili Kolašinac?

Sead Kolašinac usred zbrke oko žutog kartona

Arsenal je večeras, u okviru 19. kola Premier lige, gostovao na Amex stadionu gdje je remizirao (1:1) sa domaćim Brightonom.

Za Emeryjeve izabranike nema odmora pošto već u subotu gostuju na Anfieldu kod lidera šampionata, Liverpoola.

Navijači Arsenala su se prepali da će protiv Liverpoola biti bez sjajnog veznjaka Lucasa Torreire, s obzirom da su mnogi mislili da je upravo on dobio žuti karton u 81. minuti večerašnjeg meča, što bi značilo i suspenziju za njega.

Ipak, Torreira neće biti suspendovan zbog nagomilanih kartona jer je žuti karton zapravo dobio bh. defanzivac Sead Kolašinac.

Kolašinac je javnu opomenu zaradio zbog progovora sudiji, a mnogima se učinilo da je arbitar žuti karton pokazao Torreiri.

Također, mnogi servisi koji su radili live tekstualni prenos utakmice, ali i stranice koje su radile izvještaj (BBC, WhoScored...) su Torreiri pripisali žuti karton, ali je sada jasno da je on bio namijenjen Seadu Kolašincu.

Navijači Arsenala tako ne moraju brinuti. Torreira će biti na raspolaganju Emeryju za meč protiv Liverpoola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi