Cavanijev agent najavio transfer: "Da, postoje razgovori"
Foto: EPA

Nije samo LA Galaxy u igri

Cavanijev agent najavio transfer: "Da, postoje razgovori"

Urugvajac Edinson Cavani najvjerovatnije će tokom zime napustiti PSG.

Cavani je u dresu PSG-a tokom šest godina postigao mnoštvo golova i postao jedna od legendi kluba, no tokom zime mogao bi otići, ponajviše zbog ne baš najboljeg statusa koji ima u francuskom klubu.

Mediji špekulišu kako bi Cavani mogao naslijediti Ibrahimovića u LA Galaxyju, no nije isključeno ni da se vrati u Serie A gdje je prethodno ostavio trag noseći dres Palerma i Napolija.

Potvrdio je to i Edisonov brat i ujedno agent Walter Cavani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da, postoji mogućnost da se vrati u Italiji. Postoje neki kontakti, ali to je to što u ovom trenutku mogu reći na tu temu. LA Galaxy? Glasine", izjavio je Cavanijev brat za calcionapoli26.it.

Iskusni napadač je u PSG došao upravo iz Italije gdje je igrao u razdoblju od 2007. do 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije