PSG poslao službenu ponudu za veznjaka Zenita
Paredes u pozdravu sa Džekom dok su skupa nosili dres Rome (Foto: EPA)

Paredes u Parizu?

PSG poslao službenu ponudu za veznjaka Zenita

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG poslao je službenu ponudu za veznjaka Zenita iz St. Petersburga Leandra Paredesa.

.Parižani su u potrazi za kvalitetnim igračem sredine terena u januarskom prelaznom roku. Nekoliko imena se povezivalo sa prelaskom na Park Prinčeva, a na iznenađenje svih klub je poslao službenu ponudu Zenitu za 29-godišnjeg Argentinca Leandra Paredesa.

Prema navodima poznatog novinara Gianluce Di Marzija, PSG je ruskom timu ponudio 35 miliona eura za ovog fudbalera, kojeg su oni ekipi Rome prije godinu i po platili 23 miliona.

Interes za argentinskog fudbalera ranije je pokazivao i Chelsea. Međutim, londonski klub nije za sada poslao nikakvu ponudu i čini se kako bi Paredes na kraju mogao obući dres PSG-a.

U karijeri je ovaj fudbaler igrao još za Romu, Empoli, Bocu Juniors i Chievo iz Verone.

Trener PSG-a zabrinut: Ne mogu biti miran dok ne dođu pojačanja

Trener francuskog prvaka Thomas Tuchel silno želi kvalitetna pojačanja u veznom redu.

Zaista se mnogi fudbaleri spominju kao potencijalna pojačanja Svetaca, ali kako stvari stoje prvi će na Park Prinčeva kročiti Paredes.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne mogu mirno spavati dok ne dovedemo pojačanja. U klubu znaju kako razmišljam i uvjeravaju me da će pojačanja uskoro doći. Sve dok se to ne desi, ne mogu biti miran", jasan je Tuchel.

Da li će Zenit pristati na ponudu vjerovatno ćemo saznati već u narednim satima...

Top Komentari

Mahir
cuj 29 godisnjak hahah lik ima 24 godine ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi