Forlan: Ne razumijem zašto je Griezmann poljubio grb Barce, ja to nikada nisam uradio u nekom klubu

Ubrzo su demantovali legendarnog Urugvajca

Forlan: Ne razumijem zašto je Griezmann poljubio grb Barce, ja to nikada nisam uradio u nekom klubu

E. Čaušević

Legendarni urugvajski napadač Diego Forlan kritikovao je Antoinea Griezmanna.

Griezmann je nedavno napusti Atletico Madrid i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Barcelone. Forlan je nekada s dosta uspjeha igra za Atletico i poručio je da razumije zbog čega su navijači ljuti na Griezmanna.

Forlan je izjavio da je Griezmann postao sve što jeste zahvaljujući madridskom klubu, te da mu nikako nije jasno zbog čega je poljubio grb Barcelona na predstavljanju.

"Griezmann je postao ono što jeste zahvaljujući Atletico Madridu. Ne razumijem zbog čega je poljubio grb Barcelone na predstavljanju. Ja to nikada nisam uradio kada sam predstavljen u klubovima u kojim sam igrao", rekao je Forlan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, samo nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama se pojavila fotografija Forlana sa predstavljanja u Penarolu 2016. godine što se pokazalo da Urugvajac nije baš govorio istinu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi