PSG pregazio Toulouse

Francuska Ligue 1

PSG pregazio Toulouse

Fudbaleri PSG-a pobijedili su večeras u 3. kolu Ligue 1 Toulouse na domaćem terenu sa uvjerljivih 4:0. 

Parižani su izgubili u prošlom kolu u gostima od Rennesa pa su se večeras morali iskupiti na domaćem terenu što su i uradili na sjajan način.

Ipak, treba reći da su se dosta mučili, a prvi gol su postigli tek u 50. inuti preko Choupo-Motinga. On je na sjajan način prevario odbranu gostiju i zatresao mrežu njihovog golmana.

Samo pet minuta kasnije, domaći dolaze do novog gola, a ovog puta je u pitanju autogol Goncalvesa. Do kraja susreta smo vidjeli još dva gola i to od strane Choupo-Motinga i Marquinhosa.

Treba reći i to da je Di Maria promašio penal u drugom dijelu i da se Mbappe povrijedio te napustio susret u 66. minuti. Čini se da je u pitanju zadnja loža.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuski šampionat, 3. kolo:

PSG - Toulouse 4:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi