PSG pronašao Mbappeovog nasljednika, senzacionalan transfer sve je bliže

Dolazi li Haaland?

PSG pronašao Mbappeovog nasljednika, senzacionalan transfer sve je bliže

E. Škorić

Parižani su svjesni da bi mogli izgubiti Kyliana Mbappea na ljeto, pa već sada traže njegovog nasljednika.

Očekuje se da Mbappe, koji odbija novi ugovor u Parizu, ode u Real na kraju sezone, a Parižanima ostaje da Neymaru i Leo Messiju pridodaju još jednu zvijezdu.

Navodno je odluka pala na Erlinga Haalanda, koji je uz Mbappea trenutno najveći potencijal među nogometašima i jedna od najvećih zvijezda čije vrijeme tek dolazi.

Gazzetta dello Sport piše da sportski direktor PSG-a Leonardo, baš kao i Haalandov agent Mino Raiola, žele da se transfer realizuje narednog ljeta, a napadač Borussije Dortmund mogao bi u Parizu zarađivti i do 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neki mediji smatraju da je PSG zainteresovan za Roberta Lewandowskog, no ipak u redovima francuskog velikana prednost daju mlađem Haalandu, koji oduševljava iz sezone u sezonu.

Za Haalanda veliki interes pokazuju i velikani iz Premiershipa, ali i Real Madrid te Barcelona, no prije svih mu PSG može dati najbolje moguće uslove.

Top Komentari

denimen9
PSG mu možda može dati najvecu platu, ali "najbolje moguće uslove" mu mogu pružiti jedino Real ili Barcelona, iz očitih razloga
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi