Član PSG-a u kući proživio pakao: Upali mu lopovi, napali suprugu koja je čuvala bebu

Policija već uhapsila nekoliko osoba

Član PSG-a u kući proživio pakao: Upali mu lopovi, napali suprugu koja je čuvala bebu

S. Mlaćo
Teme:

Čuvar mreže PSG-a Alexandre Letellier proživio je pravi pakao u danima vikenda. Naime, Le Parisen saznaje iz policijskih izvora, da je 33 godišnji čuvar mreže Parižana napadnut u svom domu u Yvelinesu.

Pljačkaši su provalili u njegov dom, a on je bio sa suprogom i djecom u dobi od dvije i šest godina.

Nastao je pravi haos, a njegova supruga je dobila udara u glavu, dok je istovremeno držala dvogodišnju bebu u naručju. Prijetili su joj smrću, a zatim je njen superg predao novac i nakit.

Nepoznate osobe nisu dirale djecu, te su došli sa jasnom namjerom da uzmu plijen i što prije završe posao. Da li su imali informacije da nikoga nema trenutno u kući nije poznato.

Policija je brzo došli na lice mjesta, te čak i uhvatili neke od počinalaca. Jean od njih je pokušao pobjeći skokom sa balkona, no elektrošokerom ga je policajac zaustavio.

Oglasi

Zanimljivo da je i jedan policajac povrijeđen, odnosno ima problema sa koljenom. Treba istaći da su u pljački učestvovale četiri osobe, a tri su uhapšene.

Policija kaže da su među njima i dva maloljetnika koje sada očekuju žestoke kazne.

Letellier je na kraju i dobro prošao, a prije svega mu je najbitnije da djeca nisu povrijeđena. Nije poznato ni koliko novca je otuđeno i da li je isti pronađen.

Brojni poznati nogometaši redovno su na udaru lopova i to nije novost. Poznato je da primaju sjajan novac u svojim klubovima i 'mamac' su za lopove.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sve je unaprijed isplanirano, a tako je bilo vjerovatno i ovaj put. Jučer su npr. mediji u Belgiji objavili kako je tokom njegovog boravka u Saudijskoj Arabiji sa Manchester Cityjem, opljačkana vila Kevina De Bruynea.

Njegova porodica nije bila u vili, lopovi su to iskoristili, a sve su snimile i kamere. De Bruyne vile koristi samo povremeno kada je u Belgiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi