Mnogi su dali ogroman novac za ulaznice i neće im biti dobro kada vide tim PSG-a
Foto - EPA

Pochettino bez Messija, Neymara...

Mnogi su dali ogroman novac za ulaznice i neće im biti dobro kada vide tim PSG-a

Midhat Šljivak

Velika euforija pogodila je Pariz u ovoj sedmici.

Francuski viceprvak PSG doveo je u svoje redove jednog najboljih fudbalera svih vremena Lionela Messija, a navijači su napravili pravu ludnicu na dočeku čuvenog Argentinca.

Cijena karata za utakmicu protiv Strasbourga istog trena su porasle i do nekoliko hiljada eura, a oni koji su odlučili da ih kupe požalili su što su to učinili.

Lionel Messi neće debitovati na večerašnjem susretu. Trener PSG-a Mauricio Pochettino odabrao je u ekipu, a u sastavu pored Messija nema ni Neymara, Angela Di Marije, Marquinhosa, Donnarumme, Ramosa...

Ramos je izostavljen zbog povrede i njega neće biti još neko vrijeme, dok ostatak ekipe još uvijek nije dovoljno spreman nakon povratka sa odmora.

PSG će tako večeras predvoditi Kylian Mbappe, a od pojačanja tu su Achraf Hakimi i Georginio Wijnaldum.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Meč PSG - Strasbourg igra se večeras od 21 sat, a apsolutni favorit je domaći tim bez obzira što igraju bez nekoliko najvećih zvijezda.

Kladionica Mozzart vam nudi sjajne kvote, a opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Messimagic
moja aplikacija govori drugačije..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije