PSG svom kapitenu nudi novi ugovor, ali je veliko pitanje da li će ga potpisati

Ima ponudu i Milana

PSG svom kapitenu nudi novi ugovor, ali je veliko pitanje da li će ga potpisati

Esmer Oštraković

Uprava PSG-a pokušat će produžiti ugovor svom kapitenu, Thiagu Silvi.

Štoperu i kapitenu PSG-a ugovor ističe na kraju sezone, ali uprava ovog kluba planira ubrzo održati sastanak kako bi produžili saradnju.

Ipak, problem bi moglo praviti to što mu nisu spremni ponuditi uslove koje ima trenutno, nego će ugovor biti nešto drugačiji.

To je sasvim normalno jer Thiago Silva ima 35 godina, te je na zalasku svoje karijere, pa je realno očekivati da dobije ugovor na jednu godinu sa nešto manjim prihodima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On se proteklih nekoliko sedmica povezivao sa povratkom u ekipu Milana, ali navodno još nije donio odluku gdje će igrati naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi