PSG tvrdi da L'Equipe laže
Francuski klub je odlučio stati u kraj "medijskim lažima", ovaj put je prozvao urednike L'Equipea

Izdali saopštenje

PSG tvrdi da L'Equipe laže

E. Škorić
Teme:

Francuski prvak u petak navečer je izdao saopštenje i demantovao ono što je objavljeno u L'Equipeu.

Ugledni pariški list objavio je kako PSG mora da proda Neymara i Kyliana Mbappea kako bi se spasio najgoreg scenarija zbog kršenja financijskog fair-playa, no ubrzo je stigao odgovor iz Parka prinčeva.

Čelni ljudi kluba objavili su saopštenje kasno u petak navečer u kojem su naglasili da su tvrdnje L'Equipea smiješne i da ovaj medij na sve načine pokušava da našteti ugledu PSG-a.

Parižani pozivaju sve bivše i sadašnje igrače, navijače, klupske legende... da se drže zajedno i da "nastave krupno da koračaju prema cilju".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je sve bliže novoj tituli u Francuskoj, a sredinom naredne sedmice igra protiv Zvezde u Beogradu utakmicu u kojoj nema pravo na kiks ako želi u nokaut fazu Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi