Cavani više ne krije da nije sretan u PSG-u i dobro zna gdje želi nastaviti karijeru

Vraća se u Napulj?

Cavani više ne krije da nije sretan u PSG-u i dobro zna gdje želi nastaviti karijeru

E. Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani nije previše zadovoljan svojim statusom u PSG-u i sve više se špekuliše o tome da bi mogao napustiti francuski klub.

Cavani već nekoliko godina igra na vrhunskom nivou u dresu Parižana, no nezadovoljan je što nikako ne može da dođe u prvi plan. Kada je tek stigao u PSG zvijezda ovog tima bio je Zlatan Ibrahimović, a urugvajski napadač je uvijek bio nekako u sjeni Šveđanina.

Vjerovao je da će se to promijeniti kada je otišao Ibra, no onda su u PSG stigli Neymar i Kylian Mbappe koji su preuzeli vodstvo ovog tima. U posljednjih nekoliko mjeseci uveliko se piše da Cavani nije sretan u francuskom klubu, te da želi promijeniti sredinu.

Italijanski mediji objavili su danas da je Cavanijeva želja da se vrati u Napoli na kraju sezone iako ima ugovor s PSG-om do ljeta 2020. godine. Navodno, Cavani je Aurelio De Laurentiis su već razgovarali o tome, te je predsjednik Napolija obećao da će svim silama pokušati vratiti Cavanija u Napulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije