PSG uvjerljiv protiv Metza, Miličević igrao do 86. minute

Francuska liga, 29. kolo:

PSG uvjerljiv protiv Metza, Miličević igrao do 86. minute

Paris Saint-Germain u okviru 29. kola francuske Ligue 1 slavio je na Parku prinčeva protiv Metza.

Parižani su u potpunosti nadigrali Metz i na kraju slavili s visokih 5:0, a prvi gol na meču je viđen već nakon pet minuta igre, kada je mrežu gostiju načeo Meunier.

Do sljedećeg gola se čekalo do 20. minute. Prednost Paris Saint-Germaina je udvostručio Nkunku, a isti igrač je samo osam minuta kasnije povisio na 3:0 i praktički nakon nešto manje od pola sata igre riješio pitanje pobjednika na Parku prinčeva.

Domaći na tome nisu stali. U 45. minuti su uspjeli postići novi gol, ovoga puta preko Mbappea, a konačnih 5:0 je postavio Silva osam minuta prije kraja utakmice.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Od prve minute za Metz je danas nastupio bosanskohercegovački reprezentativac Danijel Milićević i igrao je sve do 86. minute.

Sveci su vodeći tim Ligue 1 sa 77 osvojenih bodova, dok je Metz na dnu tabele sa tek 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi