PSG večeras može uraditi ono što niko nije uspio u historiji Lige prvaka
PSG može već nakon tri kola može osigurati narednu rundu takmičenja

Parižani uz malo sreće mogu sve riješiti nakon utakmice sa Club Bruggeom

PSG večeras može uraditi ono što niko nije uspio u historiji Lige prvaka

S. Pašalić
Teme:

PSG večeras igra utakmicu Lige prvaka u gostima kod Club Bruggea i ima priliku ispisati historiju ovog takmičenja.

Parižani nakon dva odigrana kola imaju 6 bodova i gol-razliku 4:0, a ukoliko večeras slave i ako Galatasaray i Real odigraju neriješeno, postat će prvi tim koji je osigurao narednu rundu takmičenja već nakon tri odigrana kola.

Po tom scenariju bi PSG imao 9 bodova, dok bi sva tri preostala tima imala po 2 boda i čak i da Parižani izgube sve tri preostale utakmice do kraja, prošli bi dalje.

Club Brugge je ipak pokazao u meču protiv Real Madrida koji je na kraju završio 2:2 da može biti jako opasan, pa PSG neće imati lagan zadatak.

Osim toga, Parižani će biti oslabljeni u napadu s obzirom da će Cavani i Mbappe započeti meč sa klupe, a Neymar neće igrati zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

Pala
I jedini mogu izgubit 3:1 na svom stadionu od uniteda i ako su 2:0 slavili na old trafordu. Tako da su vec srusili rekord !!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi