PSG videom "predstavio" Messija, ali otkrio još dvije važne stvari

Dobre vijesti za navijače

PSG videom "predstavio" Messija, ali otkrio još dvije važne stvari

Edmir Škorić

Lionel Messi je od danas novi igrač PSG-a.

Iako tek treba da odradi onaj formalni dio, obavi ljekarski pregled i stavi potpis na ugovor, Parižani su ga već videom predstavili kao svoje veliko pojačanje.

On je potpisao ugovor do 2024. godine i stiže kao slobodan igrač, nakon što je 21 godinu bio član Barcelone s kojom je osvojio 34 trofeja.

Ranije su objavljeni detalji ugovora, pa nije tajna da će Argentinac zarađivati 35 miliona eura po sezoni uz bonuse.

Osim što je fanovima PSG ovim videom najavio potpisivanje Messija, također su neki zaključili još dvije važne stvari koje se moglo vidjeti u spomenutom videu.

Naime, evidentno je da će Neymar zadržati broj 10, te da će i Kylian Mbappe igrati zajedno uz Messija iako je bilo nagovještaja da će francuski reprezentativac preći u Real Madrid sada kada je stigao čarobnjak iz Rosarija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Što se tiče Messija, on će izabrati između brojeva 19 i 30, a 'destku' je ostavio svom prijatelju Neymaru.

Top Komentari

Twista
Sta su galaktikosi osvojili za 4 godine kada su imali Figa, Zizua, Beckama, Ronalda, Carlosa. Jedan super cup i jednu spansku ligu za 4 godine. PSG izgleda dobro, ali nece osvojiti Ligu prvaka, zivi bili pa vidjeli!
7 0
user1623149500
Ne kontam zasto bi Mbappe presao u Real Madrid kad je psg trenutno bolja ekipa
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi