PSG želi Paredesa, Zenit odredio cijenu

Argentinac napušta ruski tim?

PSG želi Paredesa, Zenit odredio cijenu

Čelnici Paris Saint-Germaina odlučni su u namjerama da ove zime u svoje redove dovedu Leandra Paredesa. 

Nekadašnji vezista Rome je sjajnim igrama u Rusiji, gdje inače nastupa za Zenit iz St. Petersburga, "zapao za oko" brojnim klubovima i sve je izvjesnije da će tokom januara nakon godinu i pol promijeniti sredinu.

Među zainteresovanim klubovima od ranije se pominje Milan, a francuski mediji pišu kako je sada u igri i Paris Saint-Germain, čiji će čelnici za transfer morati izdvojiti barem 44 miliona eura, koliko Zenit traži.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zenit manje-više zavisi od ovog 24-godišnjeg nogometaša, koji je za vrijeme dosad provedeno u Rusiji odigrao 61 utakmicu postigavši pritom 10 pogodaka uz 15 asistencije.

Prije nego što je otišao u Rusiju, Paredes je, podsjetimo, nastupao za Romu, Empoli, Chievo i Bocu Juniors.

Top Komentari

gumenakita
15 asistencijaaaa,ne 15 asistencije
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi