PSV planira posuditi Juventusovog Keanea

PSV planira posuditi Juventusovog Keanea

Edmir Škorić

Holandski PSV želi da dovede igrača Juventusa na posudbu.

Juventusov tinejdžer Moise Kean briljirao je na Euru za mlade igrače, a u italijanskom prvaku nadaju se da će 17-godišnjak u narednim godinama dodatno napredovati.

Kean ne dobija puno šansi za igru u Juventusu, pa će to pokušati iskoristiti PSV, koji namjerava Keanea angažovati na posudbu do kraja sezone

Holandski klub će ponuditi Juventusu takav oblik poslovanja, a mladića su ranije željeli posuditi Bologna, Verona i Crotone. Ukoliko dovede Juve još jednog napadača, a spominje se dolazak Baldea Keite iz Lazija, velika je vjerovatnoća da će Kean morati da ode.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kean je u Juve stigao iz Torina, a za prvi tim Stare dame upisao je tri zvanična nastupa i postigao jedan pogodak. U dresu U17 reprezentacije Italije dao je osam pogodaka na 17 mečeva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi